Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » MIT TUDNÉK TENNI? bővebben lent!

MIT TUDNÉK TENNI? bővebben lent!

Figyelt kérdés
nos hát win7-em van, és ugye ctrl alt del billentyű kombinációval elő hoz egy kékhátterű menüsort, ott kéne lennie a feladat kezelőnek, DE NINCS! vagy egy másik, pár program használatát lezárolta a vírus, próbáltam redszervisszaállítással de nemtudtam ez elé visszaállítani... azt írja forduljak a rendszergazdához, noshát 1 felhasználó van. még 1 érdekesség hogy a start menüben nincs olyan opció hogy kikapcsolás vagy újra indítás ! ki kell jelentkeznem és ott a leállítás gombot megnyomnom. mit tudnék tenni?
2011. dec. 17. 13:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Feladatkezelő ctrl+shift+esc-re se jön elő?
2011. dec. 17. 13:28
 2/14 Jenci ***** válasza:
Megpróbálhatod a rendszer javítását elvégezni a telepítő cd-ről.Ha nem megy,akkor jobban jársz,ha újratelepíted az egészet.
 3/14 lordsithlord ***** válasza:

A rendszergazda fiók aktiválható a következő módon: Start menü - Számítógépen jobb egérgomb - kezelés. Erre bejön egy új ablak, azon a Helyi felhasználók és csoportok - felhasználók - rendszergazda (angol esetén administrator) kijelölése - jobb egérgomb - tulajdonságok - és itt vedd ki a fiók le van tiltva sorból a pipát.

Így engedélyezed a rendszergazda fiókot. Ezután újraindítás és rendszergazdaként bejelentkezhetsz.

Ha a rendszergazda alatt is fennállnak a problémák, akkor ott sajnos nagy valósínűséggel csak az újratelepítés segíthet csak.

4/14 coopper ***** válasza:

Szia.

Feladatkezelő 4 módszer : [link]

De ajánlatos lenne egy boot CD-ről virusirtást eszközölni,

Talán Hiren segit : [link]

Sok sikert.

Üdv.

2011. dec. 17. 13:30
 5/14 A kérdező kommentje:
valószínűleg újratelepítés mellett döntök, ez lenne a legegyszerűbb, meg már amúgy is ráfér a gépre, és köszi a válaszokat! :)
2011. dec. 17. 18:50
 6/14 csacsi2 ***** válasza:
Jól döntesz, de ha gondolod futtatásba gpedit.msc (csoportházirennd) nézz körül mit tiltott le a vírus! Állíts mindent vissza alapértelmezettre!
2011. dec. 17. 21:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Komolyan egy rohadt válaszként annyi hogy újratelepítés? minden szrra azt válaszolja a többség hogy újratelepítés. Ha értenék a windows7-hez adnék tanácsot, de szerintem ezért nem kell újratelepíteni!
2011. dec. 17. 21:39
 8/14 csacsi2 ***** válasza:

ACABMészy: Azért írtam a csoportházirendet!

Mellesleg ha nagyon fertőzött a gép nem segít más, mert ha átírt rendszer fájlokat, akkor mi van?! Egyesével megkeresed (kitalálod), és kicseréled az eredetire? Milliónyi fájl ami lehetséges és előbb újrahúzza mintsem hogy megtalálja röpke 100 év alatt!

amenyibetn tudja a vírus nevét, szerencsésebb mert a neten meg lehet találni, hogy mit is csinált, írt át, módosított meg! A legtöbb esetben én sem húzom újra, inkább rájövök mi is az és megoldom, de most vírus a kérdés.2009 -ben tettem fel az op-t és most is olyan, Jobb mint akkor!

2011. dec. 18. 11:24
 9/14 anonim ***** válasza:
elég paréj megoldás, de szerintem telepítsd ujra a fenébe. gyalultasd le a HDD-t, és rakd ujra a gépet. virus irtot használsz?
2011. dec. 18. 20:14
 10/14 Jenci ***** válasza:
csacsi2 jól mondja.Addig,amíg keresgetel,simán újrateszed a win7-et.Az 100% eredményt hoz.Ezért szoktuk javasolni.
2011. dec. 18. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!