Windows 7 64bit semmi driver sem jó[többi lent]?
Figyelt kérdés
Már volt egy hasonlo kérdésem és ott hang drivert kérdeztem amit montak le is szedtem meg minden de nem jó..nincs hang... de eredeti vga drivert is fel tettem cd-ről és ugyna uzgy egy videót nem tudok lejátszani emrt fullba akad.. mi lehet a baj és hogy udom emgoldani?
alaplap:AsRock AliveXfire-esata2 R3.0
VGA:Gigabyte GTS 450 OC2
hangkártya integrált..?
2011. dec. 14. 21:07
1/6 anonim válasza:
nézd a legelső az integrált hangkarié.
A VGA-d driverét meg az nV hivatalos oldaláról kapd le.
2/6 A kérdező kommentje:
azt szedtem le már 2-ször és nem jó... leszedem megnyitom rá meek setup meg csinál mindne ujra indul a gép és semmi nincs..
2011. dec. 14. 21:15
3/6 anonim válasza:
Tuti hogy 64-bites Win7-hez szedted mivel lehet választani rendszert...
Amúgy TUTI hogy integrált a hangkártyád?
4/6 A kérdező kommentje:
100% hogy integrált harverileg penge vok :d cak ezt msot nagyon nem értettem hogy 32bites alapból le szedett amgának inde drivert ez meg itt se vga-hoz se a hang kártya rá adásul az allaplap dvd-jéről nem engedi felr akni mert nem win 7 64bit-es csak vista 64-bit-ig vannak rajta.. a vga-mat meg nyáron vettem nem régi darab mégsem fogadta el..
2011. dec. 14. 21:20
5/6 anonim válasza:
Ez érdekes....
A VGA-nál is ez a baj?
6/6 A kérdező kommentje:
Igen ugyan az a hang az annyi van néha serceg kicsit a vga-hoz most szedtem nvidia.com-ról legujabb drivert és ugyan ugy íoutubon pl szaggat a videó mint állatt....
2011. dec. 14. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!