Parancsikonok. Mit tegyek? Hogy tudom visszaállítani?
A monitoron a parancsikonok alatt lévő nevük, amikor csak egyszer kattintok rá, akkor színes keretben jelennek meg normál esetben. Tehát nem nyitom meg az alkalmazást, csak egyszer rákattintok.
Nekem most minden parancsikonom alatt a nevük fehér kockában van, mintha rákattintottam volna egyszer. Hogyan tudnám visszaállítani, hogy ne legyen fehér téglaalapban a nevük?
Előzmény: a munkahelyemen történt a „baleset”.
Levelet kellett írnom és ahhoz monitor fotózással (Print Scrren) egy képet Word-be másoltam. A „képet” worlből kivágtam az asztalra…
Kérdést tett fel valami Actíve Desktot –ról , hogy másolatot kell, hogy készítsek, de nem készítettem.
Azóta a monitoron minden parancsikonom neve alatt fehér szín van.
Mit tegyek? Hogy tudom visszaállítani?
XP-n:
Start menü > Vezérlőpult > Rendszer > Rendszertulajdonságok > Speciális fül > Teljesítmény beállítások: Vizuális hatások fülön, a Vetett árnyék az Asztal ikoncímkéin legyen bejelölve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!