Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Parancsikonok. Mit tegyek?...

Parancsikonok. Mit tegyek? Hogy tudom visszaállítani?

Figyelt kérdés

A monitoron a parancsikonok alatt lévő nevük, amikor csak egyszer kattintok rá, akkor színes keretben jelennek meg normál esetben. Tehát nem nyitom meg az alkalmazást, csak egyszer rákattintok.

Nekem most minden parancsikonom alatt a nevük fehér kockában van, mintha rákattintottam volna egyszer. Hogyan tudnám visszaállítani, hogy ne legyen fehér téglaalapban a nevük?

Előzmény: a munkahelyemen történt a „baleset”.

Levelet kellett írnom és ahhoz monitor fotózással (Print Scrren) egy képet Word-be másoltam. A „képet” worlből kivágtam az asztalra…

Kérdést tett fel valami Actíve Desktot –ról , hogy másolatot kell, hogy készítsek, de nem készítettem.

Azóta a monitoron minden parancsikonom neve alatt fehér szín van.

Mit tegyek? Hogy tudom visszaállítani?

2011. dec. 13. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:

XP-n:

Start menü > Vezérlőpult > Rendszer > Rendszertulajdonságok > Speciális fül > Teljesítmény beállítások: Vizuális hatások fülön, a Vetett árnyék az Asztal ikoncímkéin legyen bejelölve!

[link]

2011. dec. 13. 20:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. dec. 17. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!