Van olyan program pc re amivel belehet állítani a képernyő szélességét és magasságát, ugyanis frissitettem a vga drivert és elállítódott és nem igazán akarok hozzápiszkálni a vga: Nvidia gts250 1gb ddr 3 ha ez segít?!
win 7 a rendszer
:)
LOL
1., cJobb gomb a desktopon és "Képernyőfelbontás"
2., Vezérlőpult->Képernyő->Felbontás beállítása
Az ilyeneknek nem szabadna gép ...
#4: „jobban értek a géphez szerintem mint te. csak nem akartam hozzápiszkálni mivel nem az enyém és még új ..”
Ha jobban értesz a géphez, akkor ez csak valami teszt ugye?
Mert ha jobban értesz hozzá, akkor gondolom valami szarkazmus volt a részedről, hogy belepiszkálásnak írtad a képernyő felbontás megváltoztatásának legegyszerűbb, hivatalos módját.
Köszönjük Mester, hogy megtisztelsz a kérdéseddel, ezáltal felhívva a figyelmünket mennyire tudatlanok vagyunk a témában. Magunktól soha nem jöttünk volna rá, hogy ami egyszerűen megoldható három kattintással, arra lehet ám különböző programokat keresni, telepíteni, amelyek hatvannyolc kattintással megoldják ugyanazt a kérdést.
Köszönjük, hogy rávilágítottál, hogy egy új gép egészen máshogy működik, így a régi gépeken működő megoldást nem lehet új gépekre alkalmazni!
Ezt de rühellem! Valószínűleg kicsihuszár Te látatlanban meg tudod állapítani, hogy jobban értesz a géphez mint én. Sajnálom ettől felmegy bennem a pumpa, mert nagyképű vagyok a szaktudásomra.
Amit kérdeztél arra az a válasz amit adtam! De nekem úgy tűnik, hogy nem ezt akartad kérdezni, csak a nagy szakmaiságodban a kérdésed sem tudtad megfogalmazni, egyértelműen.
Bár lehet csak én vagyok tényleg hülye a 20 év programozói és rendszergazdai gyakorlat mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!