Mit tehetek és mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Windows XP nél vezeték nélküli hálózatok megjelenítésnél rá szeretnék menni arra, hogy előnyben részesített hálózatok sorrendjének módosítása és explorer.exe hiba.2011. dec. 12. 23:04
1/4 anonim válasza:
" hálózatok sorrendjének módosítása és explorer.exe hiba."
ezt értjük,
de mi a kérdés ?
2/4 anonim válasza:
Talán az, hogy miért omlik össze az explorer.exe okoska....
Vírus lehet rajta rakd be a windows lemezt csinálj egy gyorsjavítást és kész nekem megoldotta de a windows 7 jobb megoldás.
3/4 anonim válasza:
Talán az, hogy miért omlik össze az explorer.exe okoska....
Mondjuk a ? jel tényleg lemaradt........
Vírus lehet rajta rakd be a windows lemezt csinálj egy gyorsjavítást és kész nekem megoldotta de a windows 7 jobb megoldás.
4/4 anonim válasza:
Elnézést, hogy kétszer ment el de rossz a netem....
Írás közben elment amikor rákattintottam a próbálja újrára a firefox 2 szer küldte el másodjára mondjuk kicsit javítottam rajta még mielőtt elküldte.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!