3-4 éves gépre windows 7-et rakni?
Figyelt kérdés
Ne nagyon próbáljam, inkább XP? Vagy elbírja a 7-et?2011. dec. 12. 16:52
1/10 anonim 

válasza:

Egy 3-4 éves gép nem hinném, hogy olyan rossz.
Ha van a gépben:
2 magos processzor
2GB memória vagy több
~16GB+ hely
DX9 képes videókártya legalább 256MB memóriával
Akkor ajánlom a Windows 7 telepítését.
2/10 P.O.C. 

válasza:

3-4 éves gép is lehet minősíthetetlenül sz*r, de olyan is amin gyönyörűen fut a Windows 7.
Pl. az én gépem is közel 4 éves (kivéve a VGA -t), és a Windows 7-nél régebbi Microsoft rendszert el sem tudnák már képzelni. ;)
Szóval több infót a konfigodról!
3/10 anonim 

válasza:

Úgy van, ebből sz@rt se tudunk mondani. Ha lehet írd le milyen konfigod van.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok egy számítógép guru..:D De 1 gigás a ram. Hely annyi van, amit első írt.
Amúgy Toshiba Satellite L40 160.
2011. dec. 12. 17:20
5/10 anonim 

válasza:

Erre nem tennék Windows 7-et. Épp csak eldöcögne vele...
6/10 anonim 

válasza:

Aemdae Turion-nak igaza van abban, hogy csak döcögne rajta a win7, viszont mivel sajna ezen a gépen kb minden más is csak döcög, feltételezem, hogy csak netezésre, levelezésre, esetleg gépelésre használod, azt meg tudná a win7-tel is, és mivel azt szerintem kellemesebb használni, mivel egyszerűen szebb mint az xp, javaslom, hogy tegyél vele egy próbát. Igaz, hogy ugyanezt a hatást kb eléred, ha csak win7 külsőt telepítesz rá, de személy szerint nekem az aero stílus nagyon kellemes közérzetet csinál akár csak hírolvasás közben is, és xp-nél már hiányzik.
7/10 anonim 

válasza:

Én igazából egy ilyen gépre egy Linux disztribúciót telepítenék, ha nincs kifejezett szükség Windows alkalmazásokra. Azzal lehetne a legjobb a teljesítmény. Pl Xubuntu.
8/10 A kérdező kommentje:
Hát meglett a win 7...mindegy.. egy próbát megér..igazából tényleg csak netezésre használom, meg zene hallgatás, ilyesmi...semmi xtra.
2011. dec. 12. 19:58
9/10 anonim 

válasza:

Szerintem simán elbirja a vin7-et
10/10 A kérdező kommentje:
Hat eddig jo..nem mondm xp-vel gyorsabb lenne..de nem veszes abszolut.:)
2011. dec. 14. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!