Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudnám ezt megoldani?

Hogy tudnám ezt megoldani?

Figyelt kérdés

Tehát pár napja leszedtem a sims2-öt akkor még valami probléma volt a képernyővel szóval nem adta ki teljesen a képet csak részletétigy mikor elinditottam a simset csak felét adta ki igy lehetetlen volt vele játszani..a képernyőt rendbe hoztam sok sok állitgatással és akkor elkezdet valami hibát kiirni mikor rámentem a játékra valami direct x9-et kért..leszedtem de egyik sem volt "kompatibilis" vagy mi..ez után azt tanácsolták h szedjek le egy service packot abbol is leszedtem vagy 3-at azok sem voltak jó a gépnek..hogy lehetne ezt megoldani?:|

xp-m van..

2011. dec. 11. 14:50
 1/1 anonim ***** válasza:
gondolom régi a videokártyád (nézd meg milyen), ami nem támogatja a directx 9-et. megoldás: dobd ki, vegyél jobbat
2011. dec. 11. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!