Milyen számitógépet ajánlotok 150 ezerből?
Itt írtam egy konfigot 133000-ért: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Tegyél még bele egy HDD-t, és megvan.
Köszi
Én ezt néztem ki:
Erről mi a véleményetek?
processzor: Intel Core i3-2120 3.3GHz, 2 mag + Hyper Threading, 3MB cache
alaplap: ASUS P8H61-M LE/USB3 rev 3.0: new B3 revision
memória: 8GB Kingmax DDR3 1333MHz dual channel
winchester:500GB Seagate Barracuda 7200.12 SATA-3/6Gb
grafika nVidia GeForce GTX 550 Ti 3GB
ház: ASUS Vento
tápegység: Chieftec iArena 400W
optikai meghajtó: Samsung SH-S222 22x DVD-író
leírás
Az Imperium Core i3 Premium HD PC tulajdonosának FULL HD felbontás és magas grafikai részletesség mellett lélegzetelállító 3D-s játékélményben lehet része, ami korábban ebben a kategóriában elképzelhetetlen volt. A bivalyerős nVidia GTX 550 Ti grafika mellett a legújabb technológiák vonulnak fel ebben a konfigurációban, mint pl. a második generációs Intel Core i3 processzor vagy az USB 3.0 portokat is tartalmazó vadonat új, ASUS alaplap. Az Imperium Core i3 HD PC-vel csúcs játékokkal játszhatsz minimális költségekkel!
Szakértelmünkre garancia a nemzetközileg is elismert, Magyarország első számú hardver magazinja, a Prohardver különösen ajánlott minősítése és a 2009-es Hardware OC Champion cím, melyet, a hoc.hu által rendezett tuningversenyen nyertünk.
itt van fent: [link] (a 144.990 ft-os)
Hart:
Az a kettő kép milyen oldalról való?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!