Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet családi ki videókat...

Hogy lehet családi ki videókat kiírni dvd-re úgy, hogy minden kis résznek külön címet adok, és kiválaszthatom melyiket nézem meg?

Figyelt kérdés
Nem adat dvd-t szeretnék, hanem rendes dvd-t. Rengeteg van, több mint 200 kis video.
2011. dec. 7. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy dvd szerkesztő kell pl. Nerovision csak ne engedd a netre mert azonnal beazonosítja hogy kalóz példány! vagy vmi más dvd szerkesztővel.

Talán még ezzel: VSO ConvertXtoDVD 4.1 + Serials (Bizzy-B) vagy ez: Adobe.Creative.Suite.5.Design.Premium (ezt nem ismerem).

Szval ha így megszerkeszted vmelyik progival akkor már ki lehet írni pl. DVD videóba.

2011. dec. 7. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Próbáld ki ezt:

Egyszerű és ingyenes.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. dec. 7. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:
ConvertXtoDvd szerintem is. A video_ts.ifo-t kell megadni. Egy régebbi program is jó rá>>> tmpegencoder.
2011. dec. 7. 19:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A convertXtodvd-t ismerem. A freemake az nagyon jó, ezt nem ismertem. Ki is írja szépen, ahogy szeretném. Egy kérdésem lenne. Bélyegképes írást választottam Szép is, jó is, de nincsenek ennél ott a címek. Azt melyiknél lehet? A szövegesnél? És pontosan mi a különbség a 3 (film, bélyegkép, szöveges) között? Azt már tudom, hogy a bélyeg az csak kép. És a másik kettő? A filmesnél van kép is szöveg is, a szövegesnél meg csak szöveg? Vagy rosszul gondolom?

2011. dec. 8. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!