"Ön szoftverhamisítás áldozata! " Hát nem ostobaság ez? Hiszen nem én vagyok az áldozat, hanem a Microsoft!
Figyelt kérdés
Hiszen, ha a szoftverem hamis, akkor fizetés nélkül használom a terméküket. Tehát, ki is az áldozat?2009. máj. 15. 11:49
1/9 anonim válasza:
Ha majd jól megbasz a BSA, akkor ki is lesz az áldozat? :D
2/9 anonim válasza:
Ez az állítás udvariasan feltételezi, hogy te fizetni akarsz a termékért, csak a ronda hamisító átvert. Azt mégse mondhatja a szemedbe, hogy "ön egy utolsó tolvaj". Nyilván mindketten tudjuk (mármint az állítás írója és az olvasója is), hogy ki az áldozat.
3/9 anonim válasza:
Az ártatlanság vélelme téged is megillet. Amíg be nem bizonyosodik, hogy te direkt másoltál fel hamis microsoft terméket, addig csak áldozat lehetsz. Nem írhatja ki, hogy bazki loptál köcsööög...
4/9 anonim válasza:
Hát, ha nem lehetne hamis Windows a gépén senkinek, akkor nagyon sokan csak Linuxot használnának. Így pedig, hogy a Windows is elérhető mindenkinek, nagyobb esély van rá, hogy lesz aki megveszi az eredetit. Ez inkább a cégeknek szól, mert őket csúnyán megbüntetik, ha nem jogtiszta szoftvert használnak. Otthon pedig nem fogják az ajtót rád törni a kommandósok hamis szoftver miatt (most még?). Jelenleg te nem vagy áldozat, és a Microsoft sem, mert megnézném én a Win/Linux arány, ha egy darab hamis Win se lenne a gépeken. Én pl. csak embert ismerek akinek eredeti, pedig nem kevés ismerősöm van.
6/9 anonim válasza:
hátén eléggé áldozatnak éreztem magam amikor a popup buborékok párpercenként zaklattak, meg bejelentkezés előtt várni kellett néhány mp-t és csak win-reinstall oldotta meg a problémát XD
7/9 anonim válasza:
Kapcsold ki a frissitést és meg van oldva a probléma!:D Ugyanis szerintem a frissitések fölöslegesek mert az xp már jobban fejleszteni szerintem nem lehet
8/9 A kérdező kommentje:
Nekem nincs problémám vele. Csupán olvastam, hogy hányan feltették ezt a kérdést és elgondolkodtam.
2009. máj. 15. 17:48
9/9 A kérdező kommentje:
A kérdés azért kicsit groteszk.
2009. máj. 15. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!