Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » "Ön szoftverhamisítás áldozata...

"Ön szoftverhamisítás áldozata! " Hát nem ostobaság ez? Hiszen nem én vagyok az áldozat, hanem a Microsoft!

Figyelt kérdés
Hiszen, ha a szoftverem hamis, akkor fizetés nélkül használom a terméküket. Tehát, ki is az áldozat?
2009. máj. 15. 11:49
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha majd jól megbasz a BSA, akkor ki is lesz az áldozat? :D
2009. máj. 15. 11:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez az állítás udvariasan feltételezi, hogy te fizetni akarsz a termékért, csak a ronda hamisító átvert. Azt mégse mondhatja a szemedbe, hogy "ön egy utolsó tolvaj". Nyilván mindketten tudjuk (mármint az állítás írója és az olvasója is), hogy ki az áldozat.
2009. máj. 15. 11:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ártatlanság vélelme téged is megillet. Amíg be nem bizonyosodik, hogy te direkt másoltál fel hamis microsoft terméket, addig csak áldozat lehetsz. Nem írhatja ki, hogy bazki loptál köcsööög...
2009. máj. 15. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha nem lehetne hamis Windows a gépén senkinek, akkor nagyon sokan csak Linuxot használnának. Így pedig, hogy a Windows is elérhető mindenkinek, nagyobb esély van rá, hogy lesz aki megveszi az eredetit. Ez inkább a cégeknek szól, mert őket csúnyán megbüntetik, ha nem jogtiszta szoftvert használnak. Otthon pedig nem fogják az ajtót rád törni a kommandósok hamis szoftver miatt (most még?). Jelenleg te nem vagy áldozat, és a Microsoft sem, mert megnézném én a Win/Linux arány, ha egy darab hamis Win se lenne a gépeken. Én pl. csak embert ismerek akinek eredeti, pedig nem kevés ismerősöm van.
2009. máj. 15. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
* Javítás: csak egy embert
2009. máj. 15. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
hátén eléggé áldozatnak éreztem magam amikor a popup buborékok párpercenként zaklattak, meg bejelentkezés előtt várni kellett néhány mp-t és csak win-reinstall oldotta meg a problémát XD
2009. máj. 15. 14:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsold ki a frissitést és meg van oldva a probléma!:D Ugyanis szerintem a frissitések fölöslegesek mert az xp már jobban fejleszteni szerintem nem lehet
2009. máj. 15. 16:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem nincs problémám vele. Csupán olvastam, hogy hányan feltették ezt a kérdést és elgondolkodtam.
2009. máj. 15. 17:48
 9/9 A kérdező kommentje:
A kérdés azért kicsit groteszk.
2009. máj. 15. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!