Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kivel kéne tervekkel kapcsolat...

LOLoszto kérdése:

Kivel kéne tervekkel kapcsolatban beszélnem?

Figyelt kérdés

terveztem egy nagyon jó telefont disinget meg minden kamera milyen legyn stb és hogy nem tudtok-e egy tervező pl motorola vagy sonny stb tervezőcégnek e-mailját hogy beszélhesserk velük ez ügyben előre is köszi

el szeretném adni a terveket

(bocs a helyesírási hibákért)

2011. dec. 6. 12:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Gondolom, a burkolatát szépen megtervezted, és kész. Ezzel semmit nem érsz, mivel egy telefont soha nem úgy terveznek meg, hogy burkolathoz igazítanak majd mindent.

Egy burkolathoz nem fognak majd külön gyártósori technológiát készíteni.

A lényeg, hogy egy telefont teljes megtervezését egybe kell látni.

Egyébként ha azt akarod, hogy szóba álljanak veled a telefongyártó cégek, minimum 3D formatervet küldj nekik! De szerintem így is esélytelen lenne a dolog.

2011. dec. 6. 13:26
 2/2 A kérdező kommentje:
3D terv megoldható a másig dolog az hogy már nem emléxem minek e egyik érintős telefonnak a formályára készitettem méretileg is akkora csak kivülröl más de am köszi :)
2011. dec. 6. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!