Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tönkremehetett valami a gépben?

Tönkremehetett valami a gépben?

Figyelt kérdés

Nem vagyok valami nagy számítógépes,(nem értek hozzá) ezért titeket szeretnélek megkérdezni arról hogy mi lehet a baja a gépemnek.

Egy napon játszok vele egyszer csak a monitor befagy és kapok egy szép színes.csíkom képernyőt aminek nem nagyon örültem.Na most gondoltam arra hogy tönkrement-e a vidikártyám, mert a gépet elindítom minden működik,viszont ha egy játékot elindítok megkapom a rossz eredményt.

Válaszokat köszönöm!

2011. dec. 5. 17:28
 1/1 anonim válasza:
Esetleg próbáld meg hogy egy friss VGA drivert tölcs le, vagy nézd meg hogy jól illeszkedik e a csatlakozó a monitorba, illetbe a videokártáyba.
2011. dec. 5. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!