Mit csínálhatok ezzel? "windows- a meghajtó nincs kész Exception processing message c0000a3 parameters 75b3b7c4 75b3bf7c 75b3bf7c"
Adj neki betűjelet ha nincs, vagy Formázd le!
futtatásba beírod: diskmgmt.msc
A meghajtó betüjel cseréjét ezzel a szkript -el könnyen elvégezheted:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
diskmgmt.msc - ben sincsen semmi?
Nekem pár napja volt ilyen és az adatkábel csere megoldotta.
Esetleg elállíthatódott a bios. Ha a Bios- ban látszódik akkor a win a hibás. Esetleg Sata-s Vinyónál az alaplapi driver -t kellene újratelepíteni, ha a bios (nálam F11 indításkor) sem látja.
Kezdem elveszíteni a fonalat... Bios beállításokat reset-álni lehet a biosban (load optimal default), vagy ha nem, ki kell venni a gépből az elemet.
Lehet az adatkábel sérült (csere)
Tápkábelt sem árt ellenőrizni.
Bios -nak látnia kell mindenképp, esetleg le van tiltva (reset)
Előbb meg kellene nézni a DVD/CD-ROM meghajtóknál az eszközkezelőben (futtatás:devmgmt.msc)Itt eltávolítás, ha a frissítést nem teszi meg! Majd hardver hozzáadása, ha újraindulás után sem találja/keresi meg. Majd csatlakoztattam az eszközt stb.
A Dvd -rom inkább el szokott tűnni mint hogy ott maradna.
erre ez a megoldás:
1. Registryben keress rá az alábbi stringekre:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BBFC1-08002BE10318}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BBFC1-08002BE10318}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
2. A találatok helyén töröld az "UPPERFILTERS" és a "LOWERFILTERS" stringeket
3. gép újraindít.
Ezek után már nem nagyon tudok mit tanácsolni, lehet tönkrement az eszköz (még az adatkábel olcsó).
Itt diskmgmt.msc
Mutatja, hogy melyiknél nincs betüjel, vagy melyik esetleg formázatlan. Probléma lehet a DaemonTools is, a hibaanalízis érdekében le kell állítani és ne induljon (csatlakozzon) automatikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!