Nincs hang a gépemen, pedig nem írja ki azt, hogy "nincs hangeszköz"! Nincs levéve sehol sem és kipróbáltam több fülhallgatót is, de semmi. Mi a megoldás?
Hoppá, itt jegyezném meg, hogy a rózsaszínbe csak mikrofont! De persze a te gondod korábban született, annak kéne utánajárnunk. Kezdjük!
1. Windows 7?
2. Se zenénél, se filmnél, se rendszerhangok? Programok alapértelmezett kimenete a rendszer alapkimenet? (a Vezérlőpultos Hang beállítás szerinti)
Igen, igen a rózsaszín, azt tudom, hogy a mikrofoné.
1. XP
2. Pontosan. Se zene, film, video és rendszerhangoknál sem.
"Programok alapértelmezett kimenete a rendszer alapkimenet"
--Ne haragudj, de ezt nem találom hol kell megnézni, nem tudom.
Hát figyelj, nem találom, de mindent amit megnéztem csak a Realtek AC97 van alapértelmezettnek (Amúgyis csak ezt lehet választani, más nincs sehol).
Egyébként magyar XP. :)
Az asztalon "Sajátgép"-re jobb gombbal kattintva, "Kezelés"-t megnyitva, "Eszközkezelő"-t kell megnézni, hogy nincs-e hiba a drivereknél. Ha valami bibi van, akkor sárga körben lesz egy felkiáltójel. Ebben az esetben nem megfelelő a hangkártya drivere. Vagy több driver is fent van, és ütköznek egymással. Ebben az esetben töröld őket, és rakd fel újra az egyiket.
A Realteknek (is) van (ingyenesen) letölthető audio drivere az interneten, én az AC97 Combo-t szoktam a régi gépemre leszedni, az kezelte az alaplapi hangkártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!