Rendszerbetöltés gyorsítása?
Sorry rossz gomb :D
Ha a vincseszter még gyári mármint a 2002-ben vásárolt akkor ne csodálkozzál rajta kb. 4 évet szoktak bírni ha minden nap használatban vannak. (nálam)
tán 2010 nyarán lett véve Winyó
szóval, most úgy csak az Xp felirat alatt a csík 1 perc 19 mp-ig tart és végigmegy kb. 30-40 szer a csík
Használj Boot Manager-t pl.: Startup Faster.
Én kikapcsoltam a Prefetcher -szolgáltatást, mert eleinte a Windows (nem írtad milyen op...)Ezzel gyorsítja a betöltést, viszont egy idő után csak lassítja!
Registry módosítás szükséges (futtatás: regedit)
EnablePrefetcher érték optimalizálás
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters]
"EnablePrefetcher"="0"
Az EnablePrefetcher kulcs értékének jelentése:
* 0 - Kikapcsolja a Prefetch szolgáltatást
* 1 - Csak a bootolás idejére engedélyezi a Prefetch-t
* 2 - Csak az alkalmazások indításához engedélyezett a Prefetch
* 3 - Mind a boot-, mind az alkalmazásindítási Prefetch engedélyezett (Alapértelmezett)
Az alap töredezettségmentesítő nem töredezettség-mentesíti a boot -szektort. Ehhez A Diskeeper nevü programot ajánlom, ami ezt megteszi a Win. betöltésekor és Lemezellenörzést is tud...
CHKDSK.
Futtass lemez ellenörzést!
Futtatásba : cmd, parancssorba chkdsk c: /f /x /r majd indítsd újra a gépet, hagyd lefutni!
CCleanerhez ajánlom a CCEnhancer progit ami kibővíti neked a Ccleanert.
Esetleg nézd meg milyen automatikusan induló programaid vannak és ami nem kell lődd ki.: Futtatás:Msconfig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!