Hogyan lehetne a számítógépet gyorsítani?
Pontosabban a bootolásról lenne szó. A számítógép bekapcsolását hogyan lehetne gyorsítani?
a következőket csináltam már és a bekapcsolás 3p 30mp -ről lement 1p 30mp -re, de szeretném ha még gyorsabb lenne a bootolás és a windows 7 elindulása...
1. CCleaner-rel automatikusan tisztítom a gépet
2. Töredezettségmentesítek minden hétvégén 1szer automatikusan
3. AVG Tuneup 2011-el Registry Boot Defragment (avagy töredezettségmentesítést) végzek
4. még a tuneuppal a különféle felesleges szolgáltatásokat mint a table pc és wifi.. ami nekem nem kell kikapcsoltam.
van még rá mód hogy gyorsítsak a gépen?
amúgy minden bekapcsolásnál:
1. AVG frissíti magát
2. CCleaner elindul
3. Media PLayer bekapcsol egy számot
4. Virtuális meghajtókat csatolok a géphez (Deamon Tools)
5. és még ami szokott menni (frissítések keresése a rendszerhez, hálózati kapcsolódás, office és hasonlók...)
4 éve vettem a gépet:
Tudom nem egy erőgép sőt már kövület, de azért még jó nekem. A legújabb gémek már nem nagyon mennek rajta max kis grafon, de nem is gond ez nekem..
anno 120e Ft volt:
proc 2,2 GHz (quad)
ram: 2 GB ddr2
lemez: 400 GB sata2
videó: ATI HD R 2600 512MB
Az AVG-t azt mindenféleképpen irtsd ki, és felejtsd el. Az fogja leginkább a gépet. Az automatikus indításnál addig matekozz, míg max. 4-5 tételre le nem csökken. Nem kell több.
És egy nagyon szubjektív vélemény: Mikor kaptál be utoljára vírust? Gondold át mikor jelzett a rendszer. Ha ez egy-két évnél régebb volt, elgondolkozhatsz kell e neked vírusirtó egyáltalán.
avg 2012 van fent és mindig frissítem.
eddig 1 rootkitet és olyan 2-4 trójait kapott el amióta meg van. (november 10)
a neten kijelzi mindig amikor veszélyes oldalra tévedek sőt le is állítja szerintem nagoyn jó vírusírtó.
IGAZ fogja a gépet, de nekem megéri mert látom és tapasztalom hogy jó.
Jah és mellette használom az AVG tuneup-t ami szintén bejött mert tényleg 1 perccel gyorsult a bekapcsolás amióta használom.
1. AVG frissíti magát
2. CCleaner elindul
3. Media PLayer bekapcsol egy számot
Ezek automatikus indítását kapcsold ki! Hidd el hogy jobb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!