Hogyan kell patchelni az eredeti World of Warcraftot?
Figyelt kérdés
Nos megveszem az összes kiegészítőjét a játéknak, elkezdem feltenni a legújabbat (úgy tudom az automatikusan feltelepíti az előzőket is ha tévenék akkor javítsatok ki) és ezután a patchelés mennyiről indul amikor letöltöm a patcheket? Teljesen az elejétől vagy már 4.0-tól?
Hozzáértők válaszát várom leginkább, de bárkit szívesen meghallgatok. A válaszokat előre is köszönöm. :)
2011. nov. 30. 22:57
1/6 anonim válasza:
A Cataclysm eleve 4.0-t rak fel, tehát onnan. De azt is csinálhatod, hogy nem telepítesz semmit, csak a battle.net accounton hozzáadod a CD/DVD kódokat az accounthoz, letöltöd a netes telepítőt, és az megoldja a patchelést is.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2011. nov. 30. 23:30
3/6 Pj0tr válasza:
Azért nagy hülyeségeket ne beszéljünk? Szerintetek 1 DVD-re ráfér a 4CD (WoW) + 2(?) CD (BC) + 1 DVD (LK) és mindezek után még marad hely a Catának? Először szépen az alap játék teleptése aztán szépen sorban -> BC -> LK -> Cata és miután elindítod a játékot kontent patchenként feltelepíti magát. Most jött ki a 4.3 tehát elvileg 3 !nagy! patch lesz. Nem is tudom, úgy 20-30GB-os a WoW mappa :)
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a választ. :) Teszem fel ha 1x-re nem jönne le minden patch, mert menet közben ki kell kapcsolni a gépet akkor ha újra elindítom a patchelést onnan folytatja, ahol abbahagyta?: ) Meg kb. mennyi az amit leszed? Mert összeszámoltam tegnap minden patchet és az vagy 20gb volt..azért az idő lenne míg lejönne. :D
2011. dec. 2. 01:28
5/6 Pj0tr válasza:
A Cata-ig csak telepítgetni kell, de az ugye csak 4.0-ig települ fel. Onnan azért még van pár giga patch :)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már csak a patchelés van hátra és meg is vagyok. :)
2011. dec. 3. 02:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!