Tényleg létezik olyan XP kiadás amiben nincs benne a Paint? Ha igen, mi a neve? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Infótanárnőnk multkor azt adta házinak hogy rajzolni kell izonyos képeket a Paintben. Egyik osztálytársam ilyet szó, ő a mamájánál volt, de nincs benn a kellékekben a Paint. Régebben muterom is mondta nekem, hogy neki sincs benn a kellékekben a Paint. Létezik olyan XP kiadás, amiből hiányzik? Ha igen, mi a neve?2011. nov. 30. 17:35
1/5 A kérdező kommentje:
*izonyos=bizonyos
2011. nov. 30. 17:36
2/5 anonim válasza:
Szia NEM létezik csak annyi történt hogy a minimális telepítést választották
3/5 anonim válasza:
Én régebben csináltam magamnak minimalista Windows telepítőt ami csak a legszükségesebb dolgokat telepítette. Így pl a Paint is kimaradt, meg az ostoba XP-s játékok is. Az nLite erre jó, többek között.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat! Mennek a zöld kezek.
2011. nov. 30. 17:50
5/5 anonim válasza:
Nálam az XP SP3 sérült, ezért tűnt el, de le lehet tölteni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!