Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudok bejelentkezni a...

Somogyilaszlo kérdése:

Hogy tudok bejelentkezni a telefonomra? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Van egy ZTE-BLANDE telefonom és hülyegyerek létemre odaadtam az egyik haveromnak,aki a feloldással próbálkozott..A végén addig próbálkozott,hogy azt írta ki,hogy be kell jelentkeznem a google fiókomba,hogy be tudjak lépni..Na de itt az a gond,hogy nincs net a közelben és az sem biztos,hogyha lenne net beengedne..Szóval ha valaki tudja h hogy lehet feltörni vagy h hogyan tudnék én még egyszer legalább próbálkozni az lécci írjon!Előre is köszönöm!

U.I:Elnézést a helyesírási és nyelvezeti hibákért!Sietve írtam!!

2011. nov. 30. 11:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Azt írod, hogy nincs net. A telefon meg azt, hogy egy netes megoldással meg lehet csinálni, és le van írva, hogy be kell jelentkezni. Miért nem azt próbálod, és akkor amikor van rá lehetőséged? Majd ha az nem sikerül, akkor megkérdezed hogy mit tehetsz még.

Túl sok filmet néz az, aki azt hiszi hogy bármit, bármikor egy gombnyomással vagy két másodperc alatt fel lehet törni, és az mindent meg tud oldani.

2011. nov. 30. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!