Hogyan állítsam be a mikrofont, hogy jó legyen?
Ha tudod, akkor a mikron hangerőszabályzóját tekerd fel a maxra.
Egyébként nagyrészt azon múlik, hogy milyen minőségű a mikrofon, az ilyen egyszerűbbeket tényleg közvetlenül a száj elé kell tartani.
hangerőszabályzó? :D nincs is olyan rajta.. :PP
hát ezt lehet, hogy beszívtam...elég gyenge, fogalmam nincs mit csináljak most, mert alig lehet hallani, és sztem 6000ft-ért nem kéne olyan nagyonnagy szarnak lennie, bár 6000ft, de 2 volt párba..de akkor is vmit tudjon már. hát még megpróbálok állítgatni gépen cuccokat, hátha sikerül..amúgy nem tudod, hogy dvd-n, tv-n nincs ilyen mikrofonbemenet? vagy nem mindegyiken van?
Mert nekünk van egy hatalmas plazma tv-nk, lcd kijelzős is, és hát azt hittem lesz rajta vmi dugó, de nem igazán találtam. Nem tudod, hogyha van is rajta hol kell keresni, elöl vagy hátul, és akkor külön be kell kapcsolni a tv-t vagy vmi egyéb infót, ha tudsz nyugodtan leírhat
od :DD :P
TV-n nincs mikrofon bemenet. Med DVD-re sem szoktak, esetleg ha karaoke üzemmód is van rajta akkor.
A windows Hangerőszabályzójában van olyan, hogy Tulajdonságok Felvétel és abban találod meg a mikrofon hangerőszabályzóját, azt állítsd maximumra, és alul a négyzetet jelöld be hogy kiválasztás.
Egyes hangkártyáknál még találsz ott egy Boost vagy Extra fület, ott pipáld be a +20dB Boost-ot is.
A kérdező kommentje:
hangerőszabályzó? :D nincs is olyan rajta.. :PP
Nem a mikrofonodon, hanem a számítógépeden... vazze
Vezérlőpult/Hangok és audióeszközök/Speciális/Tulajdonságok/Mikrofon - bepipálni és utána lehet állítani azt is hangerőszabályzón...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!