Kiüttettem a telefonom és van, hogy kikapcsol, lefagy, meg lehet még csináltatni?
Figyelt kérdés
Régebbi típusú, Motorola, egyet már kiüttettem nagyimnak, az szuperül működik, most páromnak kellett elvinnem, de ez kikapcsol, lefagy, stb. Kicsit megbízhatatlan. Meglehet még csináltatni? Ez amúgy gyakori jelenség?
köszönöm a válaszokat!
L/19
2011. nov. 28. 21:12
1/1 MaXXeGee válasza:
Szoftver frissítéssel lehet orvosolni az ilyen problémákat (többnyire)
Vannak telefon típusok, amiket házilag is lehet frissíteni, a gyártó oldaláról, de nem tudom, hogy ez a te telefonodra igaz e. Érdemes ezzel olyanhoz fordulni, aki gyakorlati alkalmazásban foglalkozik ilyenekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!