Gyöngybetű betűtípus?
Figyelt kérdés
Konkrétan oktatási célra szeretnék gyönyörű írott fontot, olyat amilyet általános alsóban tanítanak írni. Nem dőlt, nem desing-os, nem kanyargós, nem nyújtott, stb! Tudom rengeteg kézírásos font van, de nekem ez az alap kellene, amit pl. a Gyöngybetűk munkafüzetben is használnak.2011. nov. 27. 22:15
1/3 2xSü válasza:
A gond a kötéseknél van. Az általános iskolai gyöngybetűknél egészen máshogy kell összekötni a különböző betűket. Ez kicsit összetettebb dolog. Ha találsz is megfelelő betűtípust, akkor is csak „megerőszakolva” tudod a szöveget megjeleníteni. (A kötéseket külön karakterként tudod bevinni.)
Nekem van ilyen betűtípusom, de az nagyon nem publikus. (A készítője szigorúan úgy bízta rám, hogy nem adhatom tovább…)
2/3 amatorfotos válasza:
Kedves 2xSü! Kérlek, hogy azért kérdezd meg az ismerősöd, mert nekem nagyon kellene a gyöngybetűs magyar iskolai betűtípus. Köszönettel
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!