Wifi otthoni hálozat, mi lehet a probléma?
Szóval van 1 nagygép(win7),egy laptop(xp),és még egy laptop win7-tel szintén.Találtam egy oldalt,amit egy régebbi kérdésemre válaszoló ajánlott
,ami nagyon jó volt,működött,win7,és xp-között.Eddig minden szép.Elvileg ez volt a bonyulultabb része,azért mert az egyik gépen xp-van.Na most az a probléma,hogy a win7-es laptop valamiért képtelen a hálozathoz csatlakozni.Megpróbáltam a fenti linkes módszert is,de se nem látja a többi gépet,se a többi gép nem látja őt.
A win7 otthoni csoport feature-ével is lehet elvileg,csak azt nem tudom,hogyha azzal lenne a hálózat akkor megmarad a fenti linkel készített hálozat is?vagy akkor csak otthoni csoport lenne,ami nem lenne szerencsés,mert azt ugye az xp-nem támogatja.
Megkérném a válaszolókat,hogy úgy válaszoljanak,hogy a hálozatépítéshez nem nagyon értek,bár ha ilyen oldalt küldtök mint a fenti,akkor azzal elboldugolok.
Köszönöm,előre is.
Milyen vírusirtót használsz? Ha mondjuk Eset Smart Security-t, akkor abban van tűzfal is, ahol külön engedélyezned kell a fájlmegosztást. Érdemes megnézni a Windows Tűzfalnál is, hogy engedélyezve van-e a fájlmegosztás. Szerintem ez lehet a gond...
A linkelt módszert használhatod a Windows 7-es gépek között is, én sem állítgatom még külön az otthoni csoportot is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!