Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Baj van. Szeretném fewltelepit...

Baj van. Szeretném fewltelepiteni a vistat de akár hényszor rámék hogy telepit azt irja hogy nincs elegendö hej a particion?

Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia windows bol akarod telepíteni ?
2011. nov. 26. 12:54
 2/8 A kérdező kommentje:

szia

igen win7röl vistát akarnak

2011. nov. 26. 12:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Formázni kéne előtte a particiót, ahol a win7 lapul (illetve jó lenne, ha legalább 40GB méretű lenne vagy nagyobb)...de szólok előre, hogy semmi értelme...a Vista egy optimalizálatlan Win7...nagyon hasonlít rá, de lassabb és magasabb az erőforrás igénye.
2011. nov. 26. 13:00
 4/8 A kérdező kommentje:
de 60gbs a particio és van rajta legaláb 45gb
2011. nov. 26. 13:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Igy van semmi értelme win7 et lecserélni vistára!!
2011. nov. 26. 13:02
 6/8 anonim ***** válasza:
mér akarsz win7 helyett vistat mert sztem jobb a win7 egyébként törljél le vagy vmit csinálj hogy legyen elegendő hely a vistanak
2011. nov. 26. 13:26
 7/8 anonim ***** válasza:
A Win7 egy továbbfejlesztett Vista. A Vista SP2 óta teljesen használható rendszer lett. Kb. fél évig használtam és minden tökéletesen ment rajta, csak kipróbáltam a Win7et és azóta ez van rajta. Szóval a döntés rajtad áll. Azt még hozzáfűzném, hogy a telepítést ne Windows alól indítsd, hanem bemész a biosba és ott a boot-ot átállítod DVD-re és már mehet is. + formázz le mindent.
2011. nov. 26. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nemtudod letörölni a in 7 et szervibe éredemes menni és öket megkérni rakják fel a vistát . Én is azt csináltam mert win 7 volt a gépemen és nem müködöt jól internetnél sok problémát okozot bevittem szombathelyen a király utcába van rgy számitógép üzlet mondtam szedjék le a win 7 et igaz ök is a win 7 et dicsérek leszedetem velük és rátetettem a vista ultimate t és az nagyon jó jobb mint a win 7 . Gratulálok hogy törölni akarod a win 7 et ! ez jó döntés .
2012. febr. 16. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!