Baj van. Szeretném fewltelepiteni a vistat de akár hényszor rámék hogy telepit azt irja hogy nincs elegendö hej a particion?
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 12:49
1/8 anonim válasza:
Szia windows bol akarod telepíteni ?
2/8 A kérdező kommentje:
szia
igen win7röl vistát akarnak
2011. nov. 26. 12:55
3/8 anonim válasza:
Formázni kéne előtte a particiót, ahol a win7 lapul (illetve jó lenne, ha legalább 40GB méretű lenne vagy nagyobb)...de szólok előre, hogy semmi értelme...a Vista egy optimalizálatlan Win7...nagyon hasonlít rá, de lassabb és magasabb az erőforrás igénye.
4/8 A kérdező kommentje:
de 60gbs a particio és van rajta legaláb 45gb
2011. nov. 26. 13:02
5/8 anonim válasza:
Igy van semmi értelme win7 et lecserélni vistára!!
6/8 anonim válasza:
mér akarsz win7 helyett vistat mert sztem jobb a win7 egyébként törljél le vagy vmit csinálj hogy legyen elegendő hely a vistanak
7/8 anonim válasza:
A Win7 egy továbbfejlesztett Vista. A Vista SP2 óta teljesen használható rendszer lett. Kb. fél évig használtam és minden tökéletesen ment rajta, csak kipróbáltam a Win7et és azóta ez van rajta. Szóval a döntés rajtad áll. Azt még hozzáfűzném, hogy a telepítést ne Windows alól indítsd, hanem bemész a biosba és ott a boot-ot átállítod DVD-re és már mehet is. + formázz le mindent.
8/8 anonim válasza:
Ha nemtudod letörölni a in 7 et szervibe éredemes menni és öket megkérni rakják fel a vistát . Én is azt csináltam mert win 7 volt a gépemen és nem müködöt jól internetnél sok problémát okozot bevittem szombathelyen a király utcába van rgy számitógép üzlet mondtam szedjék le a win 7 et igaz ök is a win 7 et dicsérek leszedetem velük és rátetettem a vista ultimate t és az nagyon jó jobb mint a win 7 . Gratulálok hogy törölni akarod a win 7 et ! ez jó döntés .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!