Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HD filmet szeretnék lejátszani...

HD filmet szeretnék lejátszani akadozás nélkül. Hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

A release neve:

"Tremors.HDTV.720p.x264.HUN-DiC-CRE" mkv-file, van haali media splitter a gépemen, mégis akadozik BSplayerrel, Media Player Classiccal, stb...

2009. máj. 12. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

-Egészen pontosan milyen géped van? (CPU,mem. mérete,op.rendszer)

-Lehet hogy valamilyen a lejátszáshoz szükséges CODEC hiányzik, vagy nem megfelelő. Én speciel éppen a minap teszteltem le egy P3-as gépet, és akadozás nélkül viszi még az 1080P -s HD tartalmakat.

2009. máj. 12. 18:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Celeron 2.53GHz, 1 giga ram, XP Professional 2002 3-as szervizcsomag.

2009. máj. 12. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Szia!

Celeron 2.53GHz, 1 giga ram, XP Professional 2002 3-as szervizcsomag.

Értem, elvileg ezen a gépen akadás nélkül kellene a HD videókat lejátszania.

Szerintem valamilyen codec probléma lehet. A legújabb kiadású

Media player classic home cinema lejátszó programmal próbáld meg, abban van codec pack csomag is.

2009. máj. 12. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Hagyd abba a hülyéskedést ezekkel a vacak lejátszókkal, használj inkább vlc media playert! www.videolan.org
2009. máj. 14. 22:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Az stb között volt ez is...
2009. máj. 16. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!