Valóban árt a laptopnak, ha akkor is benne van az akku, amikor a hálózatról gépezek?
Figyelt kérdés
Több mindenkitől hallottam már,de én nem gondolom igaznak
Ha a hálózatra van kapcsolva,azt írja ki" csatlakoztatva,nem töltődik",és nem is meleg az akku.
Gondolatom szerint ennyire nem hülyék a mérnökök,hogy egy ilyen hibát hagyjanak ezekben az eszközökben.
2011. nov. 25. 17:14
1/6 anonim válasza:
nyugodtan használd a lapidat is az akkuval együtt,akárcsak a mobitelódat,mert gondolom abból se kapod ki az akksit,ha pl hazaértél
2/6 anonim válasza:
az akku direkt nem töltődik állandóan, csak ha a töltöttségi szintje egy bizonyos határ alá esik (általában 90-95%). ha végig küldenék neki a 220at akkor pár hónap alatt gallyra menne, így viszont elég sokáig kibírja
3/6 anonim válasza:
A regi laptopombol ki kellett venni az aksit, mert hulye dolgokat csinalt, ha benne volt es halozatba volt kotve. Az ujban bennetartom az aksit es semmi baja, pedig a nap 24 orajaban halozatban van.
4/6 anonim válasza:
Ja, az uj leptopom 1 eve van meg, a regi meg 2 evig szolgalt. Most az tesomnal van.
5/6 anonim válasza:
Én kivettem, mert így nem ingadozik benne a töltés, ha pölö a hosszabbító bekapcsolása előtt nyomnám be a gépet.
G.
6/6 anonim válasza:
Én azt szoktam hogy bekapcsolom amíg nem jajgat hogy fogy az akku addig használom majd 10%nál mikor jajgat felrakom és így használom már nem veszem le. Feltölt csumára következő használatnál ha feltöltött ha nem megint megvárom míg lemerül és újra rá töltőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!