Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Adnátok nekem tanácsot TV...

Adnátok nekem tanácsot TV kártya ugyben?

Figyelt kérdés
Gondoltam vennék a tesómnak karácsonyra egy TV kártyát laptophoz.Csak az a gondom, hogy abszolút nem értek hozzá.:)Persze majd korulnézek neten, mielott ezt írnátok.De jó volna ha kicsit utbaigazítanátok-aki ért hozzá-milyet érdemes venni,vagy egyáltalán milyennek vannak,milyen árban vannak,stb...Orulnék ha segítenétek!Koszi

2011. nov. 23. 21:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Laptopba kártyát ne nagyon vegyél. Vannak USB-sek, akkora, mint egy pendrájv.
2011. nov. 23. 21:38
 2/2 _Jessy_ ***** válasza:
Analógot már nem igazán éri meg, digitális pedig egyelőre eléggé helyfüggő, mert nem mindenütt van vétel. Másfelől pedig az ilyen az USB cuccok eléggé gyengécskék. Mindenesetre ha mindenképpen ezt akarod, akkor MPEG4-es DVB-T re szavazok. Ha minden igaz, akkor PCMCIA kivitelben is lehet venni ilyesmit, ha a laptopba lehet ilyen kártyát dugdosni, akkor szerintem jobban megéri.
2011. nov. 23. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!