Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » PS3 van még garancia?

PS3 van még garancia?

Figyelt kérdés
Van Ps3-am, elromlott de a garancia még él! de a PS3 slim alján volt 1 ragasztó amit leszedtem (ez fedett egy csavart,semmi nem volt ráírva) Szóval nem gond ,hogy leszedtem? még nem volt 1x sem szétszedve, de ha a csavaron nem lesz az a ragasztó rajta az nem gond???
2011. nov. 23. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, gond lesz. Próbáld meggyőzni őket, hátha kifogsz egy jó fej garist.
2011. nov. 23. 17:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Viszont van még egy csavar ami fedve van, de ez már nem ragasztóval hanem műanyaggal, kicsi ajtócska van rajta (vagy nem tudom mi ez, de fel kell feszíteni ,h kinyíljon) ezt még nem nyitottam fel... erről lehetne látni ,h még nem volt felnyitva... mit gondolsz?
2011. nov. 23. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Szinte minden szétszedhető műszaki cikken a matrica a mérvadó garancia szempontjából.
2011. nov. 23. 21:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Szóval bukta sajnos :( pedig nem volt szétszedve, de ha az a garancia matrica akkor nem fognak hinni nekem. Vagy valami ötlet ,h mit tegyek?
2011. nov. 23. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Megpróbálod meggyőzni, hogy nem nyúltál hozz. :-)
2011. nov. 23. 22:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem fogják látni ,h nincs hozzányúlva, mert a csavarokat fedő kis ajtók mind a helyükön vannak ( ha kiszedtem volna lehetne szerintem látni)de nem hiszek benne ,hogy elfogadják... Esetleg nincs valami belerakva ami kettétörne ha szét lett volna szedve? mert haverom meséltem ,h PS2nél így volt
2011. nov. 23. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!