Törlés után ottmarad a fájl ikonja?
Figyelt kérdés
win7
Ha letörlök valamit az intézőben, akkor ottmarad a fájl ikonja és csak akkor tűnik el, ha újra megnyitom a mappát vagy frissítem. Ezt hogy lehetne orvosolni?
2011. nov. 23. 14:19
1/5 anonim válasza:
szia ugy hogy az uninstallt vagy a törlés és telepités alkalmazást használod programok és lehetöségeket win7 nél
2/5 A kérdező kommentje:
de, nem. ha egy konkrét zenét vagy mondjuk képet törlök le akkor van ez. tudom, hogy kell programot letörölni. :D
2011. nov. 23. 15:52
3/5 anonim válasza:
tehát te rakod ki a parancsikonját ?
4/5 A kérdező kommentje:
nincs parancsikonja. olyan mintha nem frissülne az intéző ablak. csak manuálisan tudom frissíteni azzal a gombbal és csak akkor tűnik el, holott már valójában nincs ott az a valami mert letöröltem.
2011. nov. 23. 19:33
5/5 anonim válasza:
Hát akkor passzolok
jelenleg XP t használok és igy még kisérletetni sem tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!