Vettem mikrofont, vezetéknélküli, de ahhoz is van vmilyen kis aksi aminek a végén az a 6.3 jack fugó vagy mi van, vagyis olyanba kell bedugni és akkor vhány méterig mükődik. Hova kell bedugni?
Figyelt kérdés
De nem tudom hova kell bedugni, min van ez a mikrofonbemenet, mert így nem müködik.2009. máj. 11. 21:50
1/6 anonim válasza:
TV, hifi, DVD lejátszó , kamera...
2/6 A kérdező kommentje:
de nem találok olyan lyukat amibe belemenne.mindegyik dvd lejátszón vagy tv-n van ilyen bemenet?számítógépen nincs?
2009. máj. 11. 22:25
3/6 anonim válasza:
Ha számítógépbe akarod, akkor kell egy átalakító, mert oda 3.5 -ös kell nem jó a 6.3
Így néz ki:
4/6 A kérdező kommentje:
köszi, és akkor pl. így már dvdbe is beleht dugni, mert az egyik dvd-nket megnéztem neten, és azt írta hogy 3.5 mm-es csatlakozó vagy mi van ott.akkor ha veszek ilyet a dvd-kel is menni fog?
2009. máj. 11. 22:44
5/6 anonim válasza:
Igen. :)
Kb. 200 Ft egy ilyen átalakító
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséged :)
már nagyon beszartam, hogy nem fog mükődni, és jó pénzért megvettem..:P :)
2009. máj. 11. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!