Msebi06 kérdése:
Program letiltása?
Figyelt kérdés
Apámra évente 2szer rájön, hogy elkezd játszani szgépen egyik hülye játékkal, és nem tudja abbahagyni, vmilyen szinten munkát is nélkülözi emiatt, másik meg hogy folyton ott vna szomszéd szobába és nem tud eltűnni a körzetemből, elég idegesítő. Mondom neki hogy így van letagadja, nem leeht vele beszélni. Nem tudtok mondani vmit, hogy hogyan tudnám megcsinálni, hogy ne induljon el a játék? De úgy kéne, hogy újratelepítésnél se.2011. nov. 22. 17:28
1/4 anonim válasza:
mekkora mocsok vagy hagyd már szórakozni az öreget inkább örülnél annak hogy ki tud kapcsolódni és a saját házban nem lehet a melletted levő szobában? miért mit csinálszt te recs*ázol?
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ne az legyen családapaként az első és legfontosabb neki hogy játszon egy szaros játékkal, amivel már 8éves öcsém is azt mondja gagyi. Másik meg tőlem lehet itt, csak ne egész nap, és folyton csak egérkattintásokat hallok 1000rel, semmi mást, nekem ez az egész nem adja. Nem recs*ázok itt, van barátnőm, csak *zar az egész a családnak.
2011. nov. 23. 08:14
3/4 csacsi2 válasza:
Sehogy nem tudod megoldani. Gondolom egyfelhasználós a gép, így mint rendszergazda használja.
Le akarod tiltani apád a gépről, ne engedd hogy belépjen, bár lehet, hogy ő fog letiltani a gépről téged. Előbb utóbb a lakásból! Egy megoldás van az a személyes beszélgetés, őszinteség!
4/4 A kérdező kommentje:
Mát beszéltem vele, nem érti meg, max fölhozom neki megint míg meg nem érti. Kitiltani nem fog, mer munkájába én segítek neki, nélkülem sehol nem lenne benne, alkalmazottat kéne szereznie, ami nem kevés pénz.
2011. nov. 24. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!