Menne a gépemen minimum grafon a need for speed the run?
Figyelt kérdés
CPU :DualCore Intel Pentium E2200, 2200 MHz
Alaplap :Gigabyte GA-945GCM-S2C
RAM:DDR2 2 GB órajele 800 MHz
Videokártya: NVIDIA GeForce GT 220 (1024 MB)
windows 32 bit-es
2011. nov. 21. 17:50
1/11 Fábján Ákos válasza:
éppen éppen. de szerintem szaggatni fog minimumon
2/11 A kérdező kommentje:
oké köszi és ha vennék bele egy 2 Gb os ramot akkor jobb lenne amúgy jó a the run?
2011. nov. 22. 14:47
3/11 Fábján Ákos válasza:
ja meg egy proci kéne a gépedbe még.
5/11 A kérdező kommentje:
oké köszi a driver san francisco az ugye menne full garfon ?
akkor a the runt inkébb hagyom!
2011. nov. 22. 17:22
6/11 Fábján Ákos válasza:
nem full grafón de menne. azért nem menne full-on mert ajánlottba 4 magos procit kér
7/11 A kérdező kommentje:
ok de egy olyan kommentet láttam hogy 2 magos 2 GHz em ment 512 es vidi kártyán fullon tehát szerintem menne de persze ezt nem tudhattad én is most olvastam da ezért kösz
2011. nov. 22. 18:12
8/11 Fábján Ákos válasza:
meg attól is függ, hogy hogy van optimalizálva.
9/11 anonim válasza:
Teszteld le a géped itt.A Gépigény tesztelő oldalon.
Nem igen szokott tévedni.
Meg ajánlom ezt a videót is.
10/11 A kérdező kommentje:
oké köszi!
am nem is tetszik már annyira ez a game inkább driver-ezek az jó és megy full garafon!
Ja és hogyan telepítsem újra a gépet?ha volt ilyen kérdés kérlek linkeljetek köszi előre is!!!
2011. nov. 27. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!