Laptopot vagy PC-t vegyek? Ill. milyen laptopot?
Hello. Szeretnék gépet venni, én asztali gépez szeretnék venni, de szüleim laptopot, mert később tanuláshoz jobb lenne!
A pc konfig meglenne, de laptopot nem tok választani!
Vki tudna ajánlani olyan 150.000Ft -ig?
Játékra, netezésre, filmezésre és a hétköznapokra kellene!
Wifi netem lenne úgyhogy az minden képpen kellene!
Előre is köszi!
"Laptopot vagy PC-t vegyek?"
egyértelmű,hogy laptopot vegyél ,a pc ideje már lejárt,akárcsak pl a kazettásmagnóké
igen kéne azért játékra is de pl én arra gondoltam hogy veszek egy pc-t azt később egy olcsobb notebook-ot!
de mien laptop van amin játékra is jo lenne ? pls irjatok
Ugyanúgy játszhatsz laptopon is, csak 150k-ért nem kapsz túl erőset, így nem egy hosszútávú dolog, pc meg valamivel időtállóbb, én egyetemen laptppal indultam, de simán visszaváltottam pc-re (főleg hogy 200-ból monitorral együtt kijött egy gamer gép, laptopból meg azért sokkal gyengébb lett volna).
Viszont, jelenleg biztos nemvennék egyiket sem mert r.hadt magas árak vannak.
ha játszós laptopot szeretnél akkor azok kb 200-270 ezernél kezdődenek a jobb fajták. Olcsóbbat nem ajánlok mert tapasztalat hogy 1-2 évnél nem bírják tovább.
laptopom: Acer aspire 7745G Nagyon jó játéklaptop bárkinek tudom ajánlani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!