Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopot vagy PC-t vegyek?...

Finalman kérdése:

Laptopot vagy PC-t vegyek? Ill. milyen laptopot?

Figyelt kérdés

Hello. Szeretnék gépet venni, én asztali gépez szeretnék venni, de szüleim laptopot, mert később tanuláshoz jobb lenne!

A pc konfig meglenne, de laptopot nem tok választani!

Vki tudna ajánlani olyan 150.000Ft -ig?

Játékra, netezésre, filmezésre és a hétköznapokra kellene!

Wifi netem lenne úgyhogy az minden képpen kellene!

Előre is köszi!

2011. nov. 20. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

"Laptopot vagy PC-t vegyek?"

egyértelmű,hogy laptopot vegyél ,a pc ideje már lejárt,akárcsak pl a kazettásmagnóké

2011. nov. 20. 17:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Játszani is szeretne, akkor egyértelmű, hogy NEM laptopot kellene... Csak, hogy ne legyen egyszerű a döntés... A laptop nem játékra való...
2011. nov. 20. 17:39
 3/8 A kérdező kommentje:

igen kéne azért játékra is de pl én arra gondoltam hogy veszek egy pc-t azt később egy olcsobb notebook-ot!

de mien laptop van amin játékra is jo lenne ? pls irjatok

2011. nov. 20. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Az "olcso notebook" pláne nem jó játékra. Ha egy asztali játékra használható gép mondjuk 150.000Ft, akkor egy ugyanolyan erős laptop kb 200.000Ft
2011. nov. 20. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy játszhatsz laptopon is, csak 150k-ért nem kapsz túl erőset, így nem egy hosszútávú dolog, pc meg valamivel időtállóbb, én egyetemen laptppal indultam, de simán visszaváltottam pc-re (főleg hogy 200-ból monitorral együtt kijött egy gamer gép, laptopból meg azért sokkal gyengébb lett volna).

Viszont, jelenleg biztos nemvennék egyiket sem mert r.hadt magas árak vannak.

2011. nov. 20. 18:12
 6/8 netzsaru ***** válasza:

ha játszós laptopot szeretnél akkor azok kb 200-270 ezernél kezdődenek a jobb fajták. Olcsóbbat nem ajánlok mert tapasztalat hogy 1-2 évnél nem bírják tovább.

laptopom: Acer aspire 7745G Nagyon jó játéklaptop bárkinek tudom ajánlani :)

2011. nov. 20. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Erre gondoltam én is. Gamer laptop aranyárban van csak...
2011. nov. 20. 18:28
 8/8 anonim válasza:
Laptopot vegyél :D ajánlanám a Laptop ASUS k52n-t nekem az van és nagyon meg vagyok vele elégedve :)
2011. nov. 24. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!