Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy kell beállitani a routere...

Hogy kell beállitani a routerem, bridge-em?

Figyelt kérdés

azt akarnám megcsinálni hogy van egy wifi a lakásban jelszóval ellátva.nos kábelt nem akarok az emeletre felhúzni igy vettem egy routert(tp-link wr941nd) ami tán képes arra hogy megossza a lenti netet,amennyiben nem van másik eszközöm(tplink tl-wa701nd) rá

hogy is kellene ezt beállítani?

a célom az volna ,hogy legyen net+lan dugaljam

köszi hello

2011. nov. 20. 14:41
 1/7 P.O.C. ***** válasza:

Az Access Point -ot (tl-wa701nd) inkább kliens módba használd, és azzal fogd az emelten a netet.

De itt minden részletesen le van írva a Wi-Fi router és a Wi-Fi Access Point beállításáról:

[link]

2011. nov. 20. 14:47
 2/7 A kérdező kommentje:
és hova kell irni a jelszót?? vagy azt nem kell??
2011. nov. 20. 15:17
 3/7 A kérdező kommentje:
akkor a dolog az csak ennyi hogy a brige-t beállito client-re aztán meg bedugom a wan-ba?és van is netem?
2011. nov. 20. 15:22
 4/7 P.O.C. ***** válasza:
Figyi a linkelt helyen minden le van írva képekkel illusztrálva, csak olvasni kéne egy kicsit.
2011. nov. 20. 15:28
 5/7 A kérdező kommentje:
bocs. azt nem figyeltem,neharagudj
2011. nov. 20. 15:45
 6/7 A kérdező kommentje:

szia!

megtaláltam ami nekem kellett, olvasás nélkül is igy csináltam, de akkor se müxik....

2011. nov. 20. 17:50
 7/7 P.O.C. ***** válasza:

Milyen Interneted van? Mire kötötted rá a router -t?

Valamit írd le részletesen, milyen beállításokat csináltál?

2011. nov. 21. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!