Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vélemény az alábbi gameről?...

Boykaa kérdése:

Vélemény az alábbi gameről? Battlefield 2

Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 09:08
 1/5 anonim válasza:

Én kimondottan gyűlölöm, mivel a botok iszonyú buták, a fegyverek meg kimondottan szarok .....

Remek példa erre, hogy ha mellbe lősz valakit a mesterlövész fegyverrel, épp hogy csak megbotlik ....

Akkor már inkább COD, VAGY CSS

2011. nov. 20. 09:39
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi:))

egyébként a COD6-ot nyomom,csak kiváncsi voltam:)

2011. nov. 20. 09:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Jelenlegi szemmel primitív.

Amikor kijött kb 2005-ben 95% feletti érdemeket söpört be.

2011. nov. 20. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Mai napig jó játék, és sokan játsszák.

Nagy újítása volt hogy valamilyen szintű csapatmunkát igényel, és jól használható járművek vannak benne.

Az azért túlzás hogy primitív, még a bf3-hoz is jön DLC Back to karkand néven, ahol a bf2 egyik legjobban kedvelt pályájalesz újra játszható.

Botokról annyit, hogy ez az a játék amit nem egyedül kell játszani, hanem neten másokkal. Vagy ha már 2-4 haver össze van szedve, akkor botok mellett is teljesen jó.

Amik negatívumai: borzalmas sztem a hitbox a játékban, mikor célzott lövésekkel rányomok valakire egy tárat, és semmi sebzést nem mutat, máskor meg kilóméterről le tudok kapni egy mesterlövészt is a géppuskámmal....de igazából ez is kitanulható dolog.

A másik ami rossz tud lenni, hogy néha bekerülnek nagyon ász emberek is, és ugye ha 1-2 kimagaslóan jó van egy csapatban, a másikban meg átlagosak akkor folyton el lesznek p.csázva.

Szintén negatívum hogy egyes fegyvernemek ügyes kezeben totál dominálnak egy-egy pályát, pl egy jó vadászpilóta, vagy egy jó heli személyzet teljes mészárlást tud okozni, és oké királyak, de a játékot elcseszik vele.

Illetve ami még szar, az amikor az alap bázisod támadja meg valami noob, és ha lekapta a légvédelmet, onantól igazából a földön lévő elinek-repcsinek esélye nincs.

Viszont pozitívum hogy a legtöbb szervernek komoly adminjai vannak, és szabályai, pl ne tegyél claymore-t a flag mellé, meg ne használj pálya domináns járműveket, ne támadd a földön lévő légi járművet, ne nyomj tüzérséget az anyahajóra stb.

És ezek a szerverek mindig kb fullon vannak, sok emberrel lehet játszani, kultúrált körülmények között, és cheaterekkel sincsenek tele. (nem úgy mint a hasonló évjáratú egyes társai).

Meg mivel én inkább csak néhanapján játszok, így nincs az hogy a sok vérpisti azóta lenyomott 3x24 órát és olyan cuccaik vannak hogy csak nézek, persze ez hátrány is lehet hogy kevés fegyver, meg semmi extra nincs benne, de sztem nem is kell, így megmarad a balansz.

Még jó, hogy néha találni egyedi szervereket, pl hogy csak sniperkedni lehet a pályán, és semmi pisztoly, claymore...lassú menetű, de nagyon hangulatos játék.

Igazából, ahhoz képest hogy 6 éves játék, még teljesen élő multija van, 1-2 ezer forintért megvehető, és régebbi gépeken is elmegy.

Illetve kiadtak hozzá durva mod-okat, pl Project Reality, ami a realitásra és a csapatmunkára megy, teljesen más játékká teszi.

Igazából sztem mai napig jó játék, persze így a BF3, meg sokadik cod mellett érthető hogy már kevésnek tűnik, de sztem soan vagyunk még akik bármikor be tudnak szállni egy csatába....És ráadásul nekem a BF3 multija (béta) kevésbé tűnt csapatmunkásnak, inkább csak nyomul mindenki előre érzés volt, remélem azért a többi pályán nem feltétlenül ezt adja.

2011. nov. 20. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Az elejét elolvastam.

Igazad van túlzás volt a primitív.

Az jobb lett volna hogy játék mechanikailag kiforratlan.

2011. nov. 20. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!