Hol lehet audio-és videokazettát cd-re, dvd-re íratni?
Figyelt kérdés
Van néhány nagyon értékes családi emlékünk videokazettán és audiokazettán, de biztonságosabb is lenne ha meglenne dvd-n is, meg lassan nem is tudjuk hol megnézni/meghallgatni. Hol van olyan üzlet vagy hely, ahol foglalkoznak ilyennel?
Köszi előre is!
2011. nov. 18. 18:01
1/3 anonim válasza:
Úgy keress a google-ban, hogy kazetta digitalizálás (egybe kell írni, de annyian írják rosszul, hogy így több találat lesz), meg videokazetta digitalizálás. Mondjuk az audiót meg tudod csinálni házilag is, olyan kábel kell, aminek mind2 végén jackdugó van, meg valami szoftver, amivel felveszed, de ha nem értesz az ilyen szerkesztésekhez, amivel letakarítod róla a zajt (gondolom, jó sercegős lesz, ha már több éves), akkor csinálja inkább szakember.
2/3 anonim válasza:
audióra itt írnak még:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!!!!!!! Már meg is találtam! ÁÁÁÁ én ehhez nagyon analfabéta vagyok, mindenképpen el kell vinnem szakemberhez, de nem tudtam mit írjak be a google-ba. Köszi még egyszer! Szép napot!
2011. nov. 18. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!