Mi a velemenyetek, melyik telefon jobb? ( Samsung Galaxy Ace, Iphone 4 vagy LG Optimus black)
Figyelt kérdés
Minden erdekel rolluk, a kepminosegtol kezdodoen a csengohang eroseggeig, hasonlitsatok osze nekem.2011. nov. 17. 14:26
1/2 anonim válasza:
Az Iphone 4 v az Lg kozul valassz!
En az Lg-t valasztanam,de mind2-vel joljarsz.
Osszehasonlitashoz meg hasznald a googlet.
2/2 anonim válasza:
Az lg-ik nagyon rosszak, vagyis nem strapa bírok..én az lgvel mindig rosszul jártam..az Iphonet meg azért nem ajánlom, mert drága, és kb. a samsung galaxy ace ugyanaz, csak olcsóbb sokkal.
Az Iphone meg mindig megjeleníti az újabb, és újabb telókat, de csak az a lényeg, hogy vegyék meg..
Osztálytársamnak volt egy Iphone 3sa, és megjelent a 4 és már szinte nem tudta használni a telefonját, mert már a 4es volt a menő. Azt akarják elérni, hogy mindig mindenki megvegye az újabb, és újabb telókat..
Én a Galaxy Acet ajánlom.
Szerintem ez egy nagyon jó teló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!