Excel adatbázis függvények?
Figyelt kérdés
Holnap irunk excel adatbázis függvényekből és szeretnék gyakorolni, jól megy de azért jó lenne még egy picit átnézni valaki tudna adni egy forráslistát kérdést csinálnék magamtól is de ha van az se baj.2011. nov. 16. 17:59
2/4 A kérdező kommentje:
Hát köszi de ezt láttam is meg nem egészen erre gondoltam :/
2011. nov. 16. 18:39
3/4 anonim válasza:
Akkor nem tudom mire gondolsz. Meg van adva a lista, ha pedig rákattintasz akkor definíció, felépítés, működés és egy szemléltető példa. Ennél pontosabb és részletesebb forrás nincs, és a tudásod is le tudod ellenőrizni a segítségével (például: melyik függvény adja vissza egy adatbázisban egy adott oszlop feltételnek eleget tevő legnagyobb értékét? AB.MAX)
4/4 A kérdező kommentje:
Egy ömlesztett adatbázisra gondoltam ,de átnézem ezt is köszi mégegyszer
2011. nov. 16. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!