Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek jó "parti" egy...

Szerintetek jó "parti" egy Samsung laptop?

Figyelt kérdés

Viccet félretéve,

első szinten csak úgy általánosságban (laikusként) kérdezem, hogy mi a véleményetek a SAmsung laptopokról? (minőségileg... stb kategóriákban)

CSak őszintén, várom a válaszokat! :) Sokat segítene, köszi!

2011. nov. 15. 17:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Csatlakozom nekem a DELL inspiron N5010-re adtak 3év garanciát, semmi bajom sincs vele. Értik a dolgukat :)
2011. nov. 16. 20:56
 12/17 A kérdező kommentje:

20:56-os:

DELL?

DE én itt Samsungról beszélek...

2011. nov. 17. 09:18
 13/17 P.O.C. ***** válasza:
Én meg Dell -ről. Azért mert nem vennék Samsung -ot.
2011. nov. 17. 09:30
 14/17 tamasoft ***** válasza:
100%

Mivel nincs új a nap alatt, be kell látni, hogy többé-kevésbé mindegyik laptopban ugyanazok az alkatrészek ismétlődnek. Hasonló alaplap (csipkészlet)-processzor-RAM-merevlemez-képernyő-telep palettáról választ mindenki, főleg a DELL, ami fejlesztéssel köztudottan nem foglalkozik, csak gépek átgondolt összeépítésével, a Samsunggal ellentétben. Ennek ellenére lehet jó természetesen. Hasonló alkatrészekből felépülő gépek esetén a személyes szimpátia dönt, vagy az ár, ezen felül pedig a szolgáltatások, mint pl. a garancia. Hasonló áron, aki a több szolgáltatást, jobb vasat adja, azt kell megvenni, de nem szabad belefutni a no-name szegmensbe. A Samsung igen messze áll mára a névtelenségtől, nem úgy mint 20 éve, röhögtünk rajta, ha valakinek nem Sony magnója volt, hanem Samsung. Mára be kell látni, hogy lenyomta a Sonyt is, meg persze sok mást is.

Valahogy úgy, mint az autónál, ha azt mondom "Opel" gondolhatok egy 30 éves Kadettra, vagy a legújabb Amperára is, ez igaz a laptopokra is.

2011. nov. 17. 17:55
 15/17 A kérdező kommentje:

17:55.-ÖS

Akkor inkább a DELL-t ajánlod, szemben a Samsunggal?

(az viszont bizonyos h max 105-110.000 Ft értékben TUDOK venni)

2011. nov. 18. 11:43
 16/17 tamasoft ***** válasza:
Azt akartam elmagyarázni, hogy olyan laptop nincs, hogy "DELL", hanem DELL valami, meg Samsung valami. Ha csak bizonyos mennyiségű pénzed van rá, akkor a Samsungból kicsit erősebb "vasat" kapsz, azaz kaphatsz, ha kifogsz egy jó ajánlatot. És azt akartam még mondani, hogy a Samsungtól nem kell félni. A DELLt is ajánlom, mint márka, mert igen neves, de bizonyos fokig a márkát meg kell fizetni. Szóval, ha számít a pénz, akkor a Samsungban kell gondolkodni. Nem írom le újból amit 1x már leírtam, de így van.
2011. nov. 18. 21:06
 17/17 anonim válasza:
Én is samsungot vettem, jóféle, de b.zinehéz tört win7-et rakni rá, szóval ha nincs kedved ilyen procedúrákhoz, válassz valami mást. Nem vicc, tényleg orbitális védelmi fos van rajta. Ezt leszámítva mondjuk jó. Szóval ha van eredeti win7-ed, akkor ne habozz. :)
2011. dec. 1. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!