Mit jelent ez a kifejezés: " 6.3-as Jack dugóval"?
Figyelt kérdés
Most nézegettem a neten mikrofonokat, és beírtam, hogy vezetéknélküli, de hát ilyen rendszerrel, vagy nemtudom mivel együtt adta ki, és az úgy 30000-40000Ft-ok, szóval akkor rákerestem a vezetékes mikrofonra.És mindegyiknél azt írja hogy 6.3 Jack dugóval ellátva, és fogalmam nincs mi ez a Jack dugó!Szóval vki nem tudja, h miez? És ezeket a vezetéknélküli mikrofonokat bármielyik géphez lehet csatlakoztatni? előre is köszi.2009. máj. 9. 21:44
1/5 anonim válasza:
Az a nagyobbik jack. 3 féle van: 6.3-as, ami általában házimozikon szokott lenni, 3.5-ös ami pl a számítógép ki/bemenete, és 2.5-ös, ami telefonokon, mp3/4 lejátszókon. A Jack meg a neve, valaki így nevezte el :)
2/5 A kérdező kommentje:
Ja szóval akkor ha én vezetékest veszek, és géphez szeretném csatlakoztatni, akkor Jack 3.5ös dugó kell, és azt csak rá kell csatlakoztatni a gépre?Amúgy köszi a segítséget :)
2009. máj. 9. 21:49
3/5 A kérdező kommentje:
És ez a mikrofon jó éneklésre szerintetek?Ilyen otthoni használatra elmegy, nem?
2009. máj. 9. 22:19
4/5 anonim válasza:
Igen, a géphez 3.5-ös Jack kell. Szerintem minden fejhallgató ilyen, és egy átalakítót szoktak adni hozzá 6.3-ra.
A mikrofonokhoz sajnos nem értek. Annyit tudok, hogy a Sennheiser egy nagyon jó márka.
5/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy találtam egy jó mikrofont ami árban, mindenben megfelel,de 6.3-as jack van hozzá, akkor azt nem lehet számítógéphez csatlakoztatni?Vagy pl. ha 6.3-as jack van akkor azt simán a tévéhez lehet csatlskoztatni, vagy dvd-hez? (Bocsi a hülye kérdéseim miatt)
2009. máj. 9. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!