Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A The Sims 2 PC játékba hogy...

A The Sims 2 PC játékba hogy lehet "szerelmet csinálni" gyorsan és egyszerűen egy másik simmel?

Figyelt kérdés

Vagyis hogy szerelmesek legyenek.

Lehet csaláskód is csak akkor mondjátok el hogy mi a teendőm ha beírtam

Előre is köszönöm

2009. máj. 9. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Kb mint az életben... Beszélni, viccelődni kell, flörtölni, aztán jöhet a szex is. Csalni nem szoktam. De pl két csajt még nem sikerült összefektetni :D
2009. máj. 9. 21:37
 2/4 A kérdező kommentje:

-.-" azt én is tudom de hogy egy gombnyomásra..

(ui.: lehet csaj csajjal meg pasi pasival)

2009. máj. 10. 11:55
 3/4 anonim válasza:

Lehet csaj csajal és pasi pasival.

Én már csináltam.

És ugy kell ahogy mondja az első hozzá szóló.

ha azt akarod hogy a barátod legyen akkor beszélges vele sokat vicceslödj.

Egy idő után már flörtölni is lehet utánna jön a csók stb.

2009. júl. 12. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:

nah megkérdeztem a nővérem:

a cheat szarba beírod,hogy boolprop testingcheatsenabled true.FONTOS hogy még a szomszédságban írd ezt be különben nem fog működni!

belemész a kapcsolatok menübe.ott van a közérzet alatt.amelyik simbe szeretnél belezúgni felhúzod maxra mindkét mutatóját(van két csík a sim feje alatt a kapcsolatok menüben).nos,most hívd el a házadba ezt a simet,vagy valahogy találkozz vele!shift+jobb klikk a simre akibe szerelmes akarsz lenni.Ott lesz egy olyan opció,hogy MAKE SELECTABLE.

Kiválasztod azt,és már tudsz is játszani azzal a simmel is!Ennek a simnek ugyanúgy felhúzod a kapcsolatok menüben azt a két csíkot maximumra.ezután jöhet a csók és az ágy :p

remélem segítettem!

2009. júl. 13. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!