Folyamatosan újraindul a számítógépem, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Amiket tapasztaltam:
- eljut a windows xp a jelszó bekéréséhez megadom és újraindul , valamikor eddig sem jut el,
- valamikor azt csinálja,hogy bejön az a menü mintha az F8-at nyomtam volna meg és nem tudok semmit kiválasztani , nem megy a billentyűzetem , kivárja a 30mp-et és újraindul
- de olyan is volt,hogy be tudtam lépni a windowsba írtam is lemezeket semmi baj nem volt , másnap úgyanúgy nem volt jó
ilyen hibaüzit is kaptam:
BCCode: 100000be bcp1: dfa0000 bcp2: 19608161 bcp3: baf2b748 bcp4: 0000000b osver: 5_1_2600 sp: 2_0 product: 256_1
2011. nov. 14. 15:38
11/12 anonim válasza:
...mert lehetséges, hogy egy pár 100 Ft-os adatkábel csere megoldja a gondod, vagy legalább is azzal újra tudod rakni a Rendszert...)
12/12 A kérdező kommentje:
végső soron nem sikerült újrarakni a windows-t és elvittem szervízbe. éppen ma mondták,hogy a memória adta meg magát , és megúsztam pár ezer ft-ból.
köszi szépen a segítséget
2011. nov. 22. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!