ModerWarfare 3 RELOADED változatnál mivel lehet ezt a kiírást orvosolni: Support the software companies. If you play this game, BUY iT!?
Azt, hogy VEDD MEG!
Nem lopni kéne.
JÓ SEMMI BAJ SINCS VELE HAVER CSAK ENNYIT KELL TENNED:A CRACK MAPPA TARTALMÁT MÁSOLD BELE A AJÁTÉK FŐKÖNYVTÁRÁBA ÉS MENJ RÁ HOGY IWSETUP VAGY MILYEN IKONRA AZT MEGY NEKEM IS MOST MEGY,
AZ ELŐZŐ HOZZÁSZÓLÓNAK,VALÓSZÍNŰ HOGY NEKED VAN IGAZAD,PERSZE MEGKÉNE VENNI HA ISMÉTLEM HA LENNE RÁ ANNYI PÉNZÜNK KÜLÖMBEN IS A A TESCOBAN IS XBOXRA VAGY PCRE NEM IS TUDOM 15-VAGY 10 KÖRÜL VOLT DE PONTOSAN NEM EMLÉKSZEM,KI FIZETNE ÉRTE ANNYIT??DE KÜLÖMBEN IS HA VAN PÉNZED AKKOR VEDD MEG, A MÁSIK AZ HOGY CSAK AZÉRT VESZIK MEG ANNYIAN HOGY MULTIPLAYEREZNI IS TUDJANAK,DE MIVEL HOGY ÉN CSAK SINGLE PLAYERBEN SZERETNÉK JÁTSZANI EZÉRT NEKEM EZA ALLOPÁS IS JÓXD!!XD!!XD!!XD!!Xd!!XD!!XD!!XD!!
megvan :DD lehet és én multizok vele,NEM vicc!!!
1. letöltöd a piratebayről az MW3-at a RELOADED-eset kb. 4500 seeders
2. és ezt is: MW3_Multiplayer-TeknoMW3__2.7.1 (ezt írd be a keresőbe piratebayen)
3. feltelepíted az elsőt, cracckeled a mappájából (dvd2ből)
4. a játék mappájába bemásolod a második pontban lévő fájlokat
5. letöltöd ezt is: [link]
6. elindítod ezt a fájlt, rákattintasz a "Launch Downloader"-re megadod a játék helyét, a főmappát (pl: d:/Call of duty mw3/), majd download
7. A játékot az Teknomw3.exe-vel kell elíndítani, ott megadod a nickneved, a fov-ot, majd multiplayer->start direct server-> bejön a játék-> options->server options-> enable server browser-> a főmenüben akkor megjelenik a servers menüpont
8. play! and enjoy!
ha gond van írjatok ide, vagy privit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!