DannyZuko kérdése:
Hl tölthetnék le laptopomhoz komplett driver cd-t? (lent)
Figyelt kérdés
Nem kaptam driver cd-t a laptopomhoz. Egy Toshiba Satellite C660-1ME... Win7 Ultimate 64bit-hez keresem a drivereket. Suppot oldalon sajna csak egyesével tudom leszedni őket. Létezik egyben cd amit leszedhetnék?2011. nov. 13. 15:44
1/2 anonim válasza:
Szerintem ne sajnáld rá az időt és töltögesd le a Toshiba oldaláról a szükséges dolgokat. Win 7 hez nem fog kelleni sok mindent leszedne. Én nem bíznék(ha egyáltalán találsz) az egyben CD ben.
Esetleg kérj meg valakit, hogy segítsen. 64 Bites win7 hez amúgy is nehéz lenne lemezt találnod.
2/2 A kérdező kommentje:
Letöltöm. Nem az a gond, hanem hogy a lan és a wifi sem megy alapban. Most már ugyan leszedtem mindent kézzel, de először (nyilván internet hiányában) pl a lan-t vagy a wifit másik géppel kellett leszednem, hogy egyáltalán netem legyen. Ezért lenne jó egy driver package... Köszi a kommentet!
2011. nov. 16. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!