Eken m002 android tablet miért nem kapcsol be a wi-fi? (Léccszi ha valaki tud segítsen)
Nos van a címben említett tábla gép és az a gond, hogy a wifi-t ha bekapcsolom elkezdi keresni a hálózatokat majd kiírja, hogy unable to scan networks majd kikapcsol a wifi és ezt írja a wifi bekapcsolás alatt, hogy unable to start wi-fi.
Azt vettem észre, hogy nincs MAC címe sem a wi-finek.
Mit tehetnék, hogy legyen MAC címe és, hogy bekapcsoljon?
már nekem is volt ilyen problémám hogy nem csatlakozott fel a X10 mini Pro-s telefonom a wifire és én úgy csináltam hogy visszaállítottam mindent a ruteren.
azt úgy csinálhatod meg hogy megfogod a rutered és ahova rá kell csavarozni a wifi antennáját az mellet lesz egy lyuk abban pedig egy gomb azt megnyomod minden visszaállítódig magátol.
ha ez nem sikerült akkor lépj be a rutered honlapjára ami ez lesz:192.168.1.1
na és miután rámentél akkor csak annyit kell csinálnod hogy rámész arra hogy wireless és azon belül meg hogy Wireless MAC Address Filtering kattints rá 1X enable és ad
meg a tábla géped MAC címát az valahol a beállításoknál lesz indítsd újra a gépet és lesz már ha nem akkor írjál vissza hogy nem jó
giga97@freemail.hu
szia!
Sajnos nem a routerrel van a gond mivel alapon van és a telóm rá is tud csatlakozni. A tábla gép wifijéhez nincs MAC cím rendelve ezért amikor be akarom kapcsolni a wifit nem keres hálózatot hanem kidob azzal, hogy unable to start wifi.
Azt nem értem csak, hogy miért nincs MAC címe a wifinek. O.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!