Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az mitől lehet, hogy nem...

Az mitől lehet, hogy nem látja a laptopom az itthoni WiFi-t?

Figyelt kérdés
Rengetek vezetek nelkuli halozatot latok, de az itthonit nem jeleniti meg, telefonrol viszont elerem. Mi lehet a baj? Windows 7-et hasznalok
2011. nov. 6. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy gyenge a laptopod wifije.
2011. nov. 6. 22:25
 2/8 A kérdező kommentje:
azt kétlem, zsír új a laptop, és elég drága is volt :(
2011. nov. 6. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy el van rejtve az ESSID, csak a telefonodban hozzá lett adva a hálózat, a laptopon meg, mivel új, nem lett.
2011. nov. 6. 22:34
 4/8 A kérdező kommentje:
és mi az az ESSID? És hogy tudom megcsinálni?
2011. nov. 6. 22:40
 5/8 A kérdező kommentje:
aha közben rájöttem, hogy mi az az essid , de nemhiszem hogy el lenne rejtve mert haverom laptopja is egyből észreveszi csak ez nem...
2011. nov. 6. 23:25
 6/8 P.O.C. ***** válasza:
Lehet kompatibilitási gond. Firmware frissítés a router -en, driver frissítés a laptop Wi-Fi adapterén, hátha..
2011. nov. 7. 07:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom, felraktam hozza egy uj drivert es sikerult :))
2011. nov. 7. 19:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Gond szokott még az lenni, hogy a wifi az 1-es vagy a 12-es (a két szélső) csatorna valamelyikére van állítva. Esetleg még az is lehet, hogy az eredetileg beállított csatornán nagy interferencia van. Ilyenkor megoldás lehet a 4-5-6-7-8 csatornák végigpróbálgatása is.

Mivel a te problémád már megoldódott, így neked ezt már nem kell megcsinálni. Csak ha más valaki hasonló problémába ütközik, lássa a választ.

2011. nov. 12. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!