Erre a netbook-ra (Asus eeePC 1011PX-BLK005) tudok Windows 7-et telepíteni?
Figyelt kérdés
A leírásban az van, hogy Operációs rendszer: Ubuntu Linux Desktop Edition version 10.10
Támogatás: Linux
Most akkor csak a Linuxot támogatja, vagy mi? Előre is köszi, és bocs, ha hülyét kérdeztem. :/
2011. nov. 6. 09:44
1/7 legendavagyok01 válasza:
Fel lehet rakni rá Windows-t is, semmi akadálya. Biztosan árulják máshol úgy is, Starter-rel vagy Home-mal, csak úgy jóval drágább.
2/7 thugz válasza:
Szia!
Rá lehet telepíteni igen!
De miért is kell rá win7 az egyik legjobb, ingyenes Linux disztribúció helyett neked?
Én nem raknám rá, hanem használnám az Ubuntut, mert az több, mint jó!
3/7 anonim válasza:
Ha tök új gépre átrakok más op,rendszert nem vész el a garancia?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Azért nem hagyjuk rajta az Ubuntut, mert, aki használja az már megszokta a Windows-t, idős és ne bajlódjon egy olyannal, amit nem ismer..:)
2011. nov. 8. 16:10
7/7 BonnieFan válasza:
Igen. Nekem most olyanom van. És az egyik barátun pillanatok alatt feltöltötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!