Photoshop-pal vagy Gimp-pel hogy lehet megcsinálni egy képen, hogy a fekete fakó legyen?
> de azt kérdeztem hogyan, nem azt, hogy mivel
Nem úgy látom, sőt… Azt kérdezted, melyikkel lehet megcsinálni.
A leírásodból nem derül ki, egészen pontosan mit akarsz csinálni. Ha belinkelnél egy képet, ami hasonló ahhoz, amit szeretnél, akkor talán a fel nem tett „hogyan” kérdésre is tudunk válaszolni.
kedves előző, egy kicsit próbálj meg pontosan olvasni!
"Photoshop-pal vagy Gimp-pel HOGY lehet megcsinálni egy képen, hogy a fekete fakó legyen?"
Kedves kérdező, ha talán belinkelnél egy képet, mire is gondolsz, akkor talán tudnánk segíteni:)
Öhm, az én tudásom nem túl bagy, azért kérdeztem..
A kép linkje:
Úgy kéne, hogy a csaj haja szőkének tűnjön...
:)
Ez nem lesz egyszerű…
Elsőként pontosan körbe kellene kerítened a haját. (Célszerű új layert készíteni belőle.) Mivel hajról van szó, így a képen ez bizony itt-ott áttetsző lehet, aminek a különválasztása nem is olyan egyszerű. Ha megvan a haj része, akkor utánna külön layerként használhatsz mindenféle szűrőt, filtert.
A gond az, hogy mivel a kép nagyon sötét, így elvesztek árnyalatinformációk. Tehát egy ilyen minőségű képnél nem igazán lehet megúszni, hogy gyakorlatilag újrarajzold a haját.
Fordítva sokkal inkább járható az út. Színes kép egy részét fekete-fehérré tenni könnyebb. Pl.: http://www.youtube.com/watch?v=-oMmlWBadiU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!