Megéri megcsináltatni a laptopom?
Figyelt kérdés
3 éve karácsonyra kaptam egy HP Pavilion laptopot amit szilveszterkor szüleim véletlenül leöntöttek Martinival , de csak ragadt a billentyű nem lett komolyabb baja. Ám pár hónapra rá nagyon felelőtlen voltam és a gép felett ittam , azonban amikor letettem a poharat vmiért elindultam és a kapkodásba ráfolyt a laptopra .Egyből kikapcsolt az egész , napokig nem kapcsolt be , vártuk ,hogy a víz felszáradjon, elvittük szerelőhöz is , és mondta ,hogy ennek annyi .Azt javasolták adjuk el ami még jó így hát eladtuk a winchestert. 1 évre rá megtaláltam a laptopot bekapcsoltam és elindult , egy bizonyos pontig . Így ,hogy már életjelet ad megéri elvinni szerelőhöz attól függetlenül ,hogy már a winchestert eladtuk ? Vagy hagyjam az egészet ?2011. nov. 4. 14:39
1/6 anonim válasza:
Egy winchester max 10 ezres és ha mégsem jó a gép, akkor másikba is bele lehet tenni. Én megpróbálnám.
2/6 A kérdező kommentje:
Mi 3 ezerért adtuk el ,vagyis nekünk a szerelő azt mondta ,hogy annyit adnak egy használt winchestertért.
2011. nov. 4. 14:47
3/6 anonim válasza:
Ha van egy külső winchestered vagy egy pendrive-od azzal is megpróbálhatod elindítani, sőt ha van egy üres cd-d akkor akár egy live cd-vel is próbálkozhatsz és ellenőrizheted hogy pontosan mi sérült.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm , de abszolút nem értek az ilyenekhez , inkább a szerelőre bízom , meg ,miután bekapcsolom a laptopot előhozza a beindításkor való "képeket" és utána fekete az egész és egy ilyen _ kis vonal villog fehéren a képernyő felső bal sarkába és akármit nyomok semmi nem történik .
2011. nov. 4. 16:17
5/6 anonim válasza:
nem tudom hogy azóta megcsináltattad-e, de valószínűleg működik. A fehér vonal meg azért villog, mert nincs benne winchester.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi , tovább jutottunk , barátom kölcsönadta a winyóját és tovább haladtunk de nagyon lassu a gép , már van rajta windows de fel van nagyitva meg iszonyat lassú :S
2011. nov. 17. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!