Melyik Windows Xp-t töltsem le? Bővebben lent.
Én azt mondom neked hogy a professionallal jársz a legjobban (tapasztalat) Én a régi gépemen tesztelem az xp-ket a home az egy kalap kaka nem vállt be. Az egyéb verziók amiket úgymond buheráltak tehát mindenfélét raktak bele azok közül nagyon kevés jó van egyedül az xp ultimate vagy az eternity az ami használható esetleg a Blade. És fontos hogy a 3 as szervízcsomagot töltsd le hozzá ha azt akarod hogy jól működjön.
De egy jó tanács, ha a géped elbírja a win 7 et akkor kezdj el át térni arra mert az xp már kezd elavulni, jó kis rendszer még az is meg kell hagyni, de hamarosan már leállnak a frissítések gyártásával is.
2011. nov. 3. 10:04
Microsoft.Windows.XP.Professional.x86.SP.Hungarian.MSDN-CD
Ezt szedd le sima professional sp3-al és 32 bit-es+Magyar
2011. nov. 3. 10:04
Én meg azt mondom, hogy nézd meg, mi a Windows 7 gépigénye, és ha megfelel a géped hozzá, akkor tedd fel azt. Egyik XP sem jó már, hiszen 10 éves operációs rendszer, ami az informatikában kimeríti az örökkévalóság fogalmát. Nem biztonságos, valamint ha van 2 GB RAM-od, meg egy néhány éves processzorod akkor a Windows 7 gyorsabban fut, mint az XP, mivel jobb az erőforrás kihasználása.
2011. nov. 3. 10:08
4/11 A kérdező kommentje:
Sajnos ez egy régi gép, tehát a win7 kilőve, örülök hogy még működik a kicsike. Szerintetek a Windows XP Professional SP3 Integrated 2010.12.17 jó lehet? Csak mert akkor nem kéne töltögetnem, előre is kösz.
5/11 A kérdező kommentje:
Mellesleg nehéz elsajátítani a Windows telepítést? Egyszer mindenképp szeretném megtanulni, hogy ne keljen mindig valakit megkérni rá, hogy jöjjön el és tegye fel újra.
Én is régen így voltam vele nem kell sok tudás hozzá van 1-2 leirás a neten is keress rá am amit irtál azaz xp ha 32bit-es akkor mehet!!!
2011. nov. 3. 10:18
7/11 A kérdező kommentje:
WindowsXPsp3 intagrate 2010.12.17.
------------------------------------------
Platform : Windows 32bit /X86
Nyelv : Magyar
File Foramtum :ISO
Akkor azt mondod ez tuti jó lesz?
8/11 A kérdező kommentje:
A leírásában mit takar az hogy: Sata támogatás: NINCS ? Tudom sokat kérdezek,de ilyen téren nem vagyok valami jól tájékozott.
Azt hogyha SATA-s a cd olvasod akkor nem támogatja és nem tudja felrakni de mivel neked valsze IDE portos ezért ezzel ne foglalkozz egyépként jo fel teheted
2011. nov. 3. 11:38
Esetleg a Wintert tedd fel vagy a Daytonát. Ezek mind bővitettek de nagyon jó verziók:)
2011. nov. 3. 11:47
Kapcsolódó kérdések: